Ruszamy pełną parą :)
Skaczemy :)
wysłałam dzisiaj maila z zapytaniem o skok, bo chętnych coraz więcej! Zróbmy wreszcie coś szalonego :D
Żebyście byli na bieżąco treść maila poniżej:
"Dzień dobry,
chciałabym zapytać jaka jest u Państwa możliwość zorganizowania skoków tandemowych dla zorganizowanej grupy około 10 osób? Czy macie jakieś promocje dla takich grup? Kiedy mieliby Państwo najbliższy wolny termin dla takiej grupy? Czy można zabrać na ląd ;) własnego fotografa?"
Czekam za odpowiedzią i zaraz wam powiem o szczegółach :)
Żebyście byli na bieżąco treść maila poniżej:
"Dzień dobry,
chciałabym zapytać jaka jest u Państwa możliwość zorganizowania skoków tandemowych dla zorganizowanej grupy około 10 osób? Czy macie jakieś promocje dla takich grup? Kiedy mieliby Państwo najbliższy wolny termin dla takiej grupy? Czy można zabrać na ląd ;) własnego fotografa?"
Czekam za odpowiedzią i zaraz wam powiem o szczegółach :)
Odpowiedzieli, że fotografa możemy mieć swojego, więc jakby co załatwię mojego kolegę, który się na tym zna :), skaczą do końca 10.2010 w każdy weekend, ale najlepiej byłoby chyba w ostatni weekend 30-31.10., koszt dla grupy to 520 zł od osoby Do skoku dodają prezenty, t-shirty, kubki i certyfikaty :)
To co, kto wstępnie byłby chętny? :D
To co, kto wstępnie byłby chętny? :D
piszę się :) więc jak uzbieracie grupę dajcie znać to się jakoś mailowo dogadamy o szczegółach
no ja zdecydowanie polecam :)
tylko proponuję, jeśli ktoś, tak jak ja, ma słaby błędnik, żeby przekazać swojemu tandemowcowi, żeby odpuścił sobie pokazywanie jak można się kręcić w leeeeewo i w praaaawo ;)
poza tym, wrażenia boskie, więc skaczcie!
tylko proponuję, jeśli ktoś, tak jak ja, ma słaby błędnik, żeby przekazać swojemu tandemowcowi, żeby odpuścił sobie pokazywanie jak można się kręcić w leeeeewo i w praaaawo ;)
poza tym, wrażenia boskie, więc skaczcie!
Kto jeszcze chętny? :)
Siemanko,
Ja tak jak mowilem tez chetnie zrobilbym wreszcie cos szalonego :) Troche zimno sie juz teraz robi (nie wiem czy ma to jakis wplyw) ale chyba dalibysmy rade :)
Ja tak jak mowilem tez chetnie zrobilbym wreszcie cos szalonego :) Troche zimno sie juz teraz robi (nie wiem czy ma to jakis wplyw) ale chyba dalibysmy rade :)
te kombinezony, w których się skacze nie przepuszczają powietrza i szczerze polecam założyć pod nie nawet t-shirt i spodenki :) no i w tym okresie mogą być fajne culumbusy :D
też bym chciała, ale chwilowo brak funduszy :[
u mnie też z sienem krucho
Ja sprobuje zone namowic :)
Co z wami ludziska? Nikt nie chce przeżyć czegoś na całe życie ;) Spadać w chmurach, krzyczeć, śmiać się a potem turlać się w trawie z całą ekipą :D
Już nie ładujcie wszystkiego w skarpetę na czarną godzinę ;)
gdyby chociaż czlowiek miał na tą czarną godzine ;P